Κωδικός Προϊόντος: 661051-21 A

Διαθεσιμότητα Εκτός αποθέματος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Παπούτσι αδιάβροχο της σειράς PLANIKA TREKKING μοντέλο WALKER LITE MEN AIR TEX . Κατασκευασμένο απο Δέρμα Nubuck - πολύ μαλακό και άνετο για καθημερινή χρήση διαθέτει τεχνολογία AIR-TEX η οποία κρατάει την θερμοκρασία του ποδιού σταθερή στις αλλαγές του κλίματος και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.
  • Air-Tex
  • Vibram

Διαθεσιμότητα Εκτός αποθέματος

Κανονική Τιμή: 129,00 €

Special Price 90,00 €

Βρείτε το ακριβές νούμμερο παπουτσιού που φοράτε

Περιγραφή

Παπούτσι αδιάβροχο της σειράς PLANIKA TREKKING μοντέλο WALKER LITE MEN AIR TEX . Κατασκευασμένο απο Δέρμα Nubuck - πολύ μαλακό και άνετο για καθημερινή χρήση διαθέτει τεχνολογία AIR-TEX η οποία κρατάει την θερμοκρασία του ποδιού σταθερή στις αλλαγές του κλίματος και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Η μεμβράνη τύπουAIR-TEX εξασφαλίζει στο υπόδημα στεγανότητα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει χωρίς να επηρεάζεται η εσωτερική θερμοκρασία. Ιδανικά ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς. Προτείνονται για καθημερινή χρήση με πολύωρη ορθοστασία καθότι είναι ξεκούραστα και πολύ ελαφριά. Η σόλα του υποδήματος είναι VIPRAM ANANASI αντιστατική, απορροφάει τους κραδασμούς, διαθέτει πατενταρισμένο σύστημα για τη διασφάλιση της σταθερότητας του ποδιού, είναι ανθεκτική στην τριβή και δεν ολισθαίνει. Πολύ ελαφρύ και άνετο trekking παπούτσι από την PLANIKA. 100% αδιάβροχο με μεμβράνη AIR-TEX. VIPRAM ANANASI .Η σόλα που χρησιμοποιεί η PLANIKA TREKKING στα παπούτσια της. Κατασκευασμένη με πάνω από 20 συνδυασμούς συστατικών, με 7 διαφορετικές πυκνοτήτες και με 27 διαφορετικές γεωμετρίες για να εξασφαλίζει την σωστή σταθερότητα, αντοχή και πάτημα σε κάθε είδους terrain.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

video_url Όχι
Κατασκευαστής Planika
Μοντέλο walker lite men
Εξωτ./Κύριο Υλικό Εξωτερική επένδυση δέρμα Nubuck 2,0 χιλ.
Επένδυση AIR-TEX+Vildona 100% στεγανό με διαπνέουσα μεμβράνη
Αποσπώμενος Πάτος Planika Trekking Antibacterial
Σόλα VIBRAM ANANASI
Βάρος Παπουτσιού 500 gr
Μεγέθη Όχι

Τεχνολογία Planika

Υλικά Κατασκευής

Τα υλικά (δέρμα, φόδρα κορδόνια,σολα  κλπ) αντιστοιχούν σε πρότυπα παραγωγής μας. Αυτό ελέγχεται συστηματικά μέσω των διαδικασιών των δοκιμών. Όταν συνδυάζονται, αυτά τα υλικά σχηματίζουν ένα πλήρες προϊόν, προσφέροντας άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας ασφαλή και άνετη απόσταση με τα πόδια.

Μεμβράνη Air-Tex

Eίναι μια σημαντική καινοτομία στα υποδήματα  Planika TREKKING. Κάθε δοκιμή της μεμβράνης AIR-TEX έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα. Προηγείται ακόμη και την ποιότητα σε ορισμένα χαρακτηριστικά των εν λόγω μεμβρανών οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.
Η μεμβράνη AIR-TEX είναι μια πολυουρεθάνη (PU) μεμβράνη που εμποδίζει την δυνατότητα του νερού που εισέρχεται μέσα στα υποδήματα και ταυτόχρονα παρέχει διαπερατότητα από τον αέρα. Η ποιότητα των μεμβρανών AIR-TEX αποδεικνύεται από τα ακόλουθα επιχειρήματα:

Ποιότητα
Τα υλικά δοκιμάζονται με συνεπή τρόπο πριν και κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Τα υλικά είναι απολύτως συμβατά με τα επιμέρους τμήματα της υπόδησης, έτσι η μεμβράνη AIR-TEX είναι τέλεια σε συνδυασμό με τα ποιοτικα υδρόφοβα εξωτερικά υλικά. Το τελευταίο πρέπει να παράγεται και να δοκιμαστεί κατά τρόπο συνεπή, δεδομένο ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες ένα κατάλληλο προϊόν. Τέτοια  σύμφωνα υλικά θα συμμορφώνονται με υψηλά πρότυπα που προβλέπονται από τα πρότυπα για την παροχή αντοχή στο νερό και διαπερατότητα αέρα των υποδημάτων από τη συλλογή μας. Ακόμη και οι επαγγελματίες χρήστες θα απολαύσουν την άνεση των υποδημάτων TREKKING Planika.

Η μεμβράνη AIR-TEX είναι εντελώς στεγανό. Κάθε ραμμένει επένδυση είναι κατασκευασμενει σε σχήμα μιας κάλτσας (bootie) και επιπλέον συγκολλημένο από ειδική κορδέλα, η οποία παρέχει στεγανότητα της επένδυσης. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη τα προαναφερθέντα πρότυπα για άλλα υλικά ενσωματωμενα σε προϊόντα μας, αφού μόνο ως σύνολο μπορεί να παρέχουν ένα προϊόν υψηλού επιπέδου. Ούτε καν μια σταγόνα νερού θα είναι σε θέση να διεισδύσουν μέσα από την συμπαγή δομή της μεμβράνης. Τα πόδια σας θα παραμείνουν ζεστα και ξηρα.

Οι πόροι στην μεμβράνη AIR-TEX δεν παρέχει μόνο στεγανότητα, αλλά επίσης διαπερατότητα του αέρα ή της εξάτμισης του ιδρώτα, η οποία δίνει μια βέλτιστη μικροκλιματοτητα  στο παπούτσι. Αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας όσον αφορά την άνεση στα πόδια φορώντας τα παπούτσια.

ΣΟΛΕΣ

Σόλες, κατασκευασμένες από καουτσούκ, που παρέχουν μεγάλη πρόσφυση και ελάχιστη φθορά ταυτόχρονα. Το μεγαλύτερο βάρος και η σκληρότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των πελμάτων.
ΕΛΑΣΤΙΚΟ + PU -  κατασκευασμένο από καουτσούκ και πολυουρεθάνη, η περιοχή στα πόδια αποτελείται από καουτσούκ, ενώ η ενδιάμεσει σόλα από πολυουρεθάνη, καθιστώντας το ετσι, πιο ελαφρύτερο και πιο μαλακό.
ΕΛΑΣΤΙΚΟ + EVA - Με αυτόν τον τύπο των πελμάτων η περιοχή στα  πόδια αποτελείται από καουτσούκ, ενώ το ενδιάμεσο σόλα είναι κατασκευασμένη από υλικό EVA. Αυτό το υλικό έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το PU - είναι ελαφρύ, μαλακό και επιτρέπει διαφορετικά επίπεδα σκληρότητας.
TPU - TPU αντιπροσωπεύει ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται για σόλες στα νέα μοντέλα Planika Trekking - ελαφρύτερα υποδήματα πεζοπορίας. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: καλή πρόσφυση, αντοχή στη φθορά, διαφορετικών τύπων σκληρότητας και προαιρετική ανακύκλωση. Η κάτω επιφάνεια της σόλας από TPU, ενώ το ενδιάμεσο σόλα είναι πιο μαλακό.
Η γνώση μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε ενα άνετο παπούτσι στα υποδήματα Planika TREKKING . Αυτά  τα παπούτσια εφαρμοζουν τελεια στα πόδια σας, και παρέχουν επίσης ένα ασφαλές περπατημα . Η διαρκεια τον παπουτσιων  διαφέρει  ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση . Η πολύτιμες πληροφοριες που λανβανουμε από τους πελατες ορεινής διάσωσης, καθώς και από τους χρήστες ερασιτέχνες, μας βοήθησε να αναπτύξουμε  ένα τέλειο προϊόν που πληροί όλες τις απαιτήσεις για ορειβασία, πεζοπορία,κυνηγη, ή απλώς για ένα καθυμερηνο  παπουτσι για  εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

Δέρμα

Planika TREKKING footwear αυστηρά με δερματα από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό, τον αέρα και το νερό ανθεκτικό υλικό, δεδομένου ότι είναι εμποτισμένα και υδρόφοβα. Ο εμποτισμός παρέχει επιφανειακή αντοχή στο νερό, ενώ η υδροφοβία παρέχει αντοχή στο νερό σε όλη την επιφάνεια του δέρματος.
Cordura
Μερικά από τα μοντέλα της Planika TREKKING  είναι κατασκευασμένα από τεχνητά υλικά σε συνδυασμό με δέρμα Cordura και είναι πολύ ανθεκτικό και αεριζόμενο, καθιστώνταστα  σε μια βέλτιστη επιλογή για τους ανθρώπους, οι οποίοι θα φορεσουν παπούτσια μας ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΑΤΟΙ

Πέλματα ένθετο στα υποδήματα Planika Trekking είναι ανατομικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από υλικό που απορροφά γρήγορα και αποβάλλει την υγρασία. Τα πέλματα ένθετο είναι έξτρα συμπυκνωμένη στην περιοχή της φτέρνας για να παρέχουν μεγαλύτερη άνεση. Όλα τα πέλματα ένθετο κατασκευασμένο από ένα αντι-βακτηριολογικών υλικό.

 

Εγγύηση προϊόντος

Το κατάστημα trekkingshoes.gr, η εταιρία ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ  και η κατασκευάστριες εταιρίες PLANIKA, FITWELL, COSMAS, JOLY, DIOTTO, BESTART σας επισηµαίνουν
ότι η εγγύηση καλύπτει:
- κατασκευαστικά λάθη,
- αστοχία υλικού,
- µη αδιαβροχοποίηση

 ΟΧΙ φυσιολογική φθορά

- Τα παπούτσια προς έλεγχο της εγγύησης θα πρέπει να αποστέλλονται στην εταιρία  αφού πρώτα έχουν καθαριστεί και στεγνώσει.
- Για τους σκοπούς της εγκυρότητας της εγγύησης η εταιρία ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ θα αποφασίσει αν θα (επισκευάσει ή αντικαταστήσει) τα παπούτσια.
- Θα πρέπει επίσης να παρέχονται με μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς
- Η εγγυηση δεν καλύπτει  για  φθορά, επισκευές ή ανάρμοστες τροποποιήσεις, ανεπαρκής φροντίδα και εσφαλμένη συντήρηση
(ξήρανση στον ήλιο ή ακόμα χειρότερα κοντά σε πηγές θερμότητας, ή τη χρήση των προϊόντων ακατάλληλων για τον καθαρισμό)
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.